Våra filippinska anställda

Lär känna de underbara människorna från vår fabrik

Som anställd på timis fabrik i Filippinerna får våra arbetare gratis mat på arbetsplatsen, flexibla arbetstider och täckta transportkostnader. Vi hjälper också till med deras barns skolavgifter. Men vilka är då kvinnorna som arbetar för oss? Läs nedan och lär känna dem bättre :)

SENONA ST. KLAR

"Senona är mamman till gruppen, den du söker råd från"

50-åriga Senona har arbetat för timi i 14 år. Hon har två barn och hennes största dröm är att se dem uppfylla sina drömmar. Hon är kontorsmamman, den som de yngre kvinnorna söker råd hos.

När det filippinska kontoret har sina årliga julfestspel är Senona fast besluten att vinna alla presentpriser :) Familjen och dansande zumba har en varm plats i hennes hjärta.

CATHERINE VIRTUES

"Catherine är kontorets källa till skratt"

40-åriga Catharine agerar yngre än sin ålder. Hon är den filippinska kontorskomikern,

får alltid alla att skratta. Hon har 4 barn och älskar att sjunga och dansa med sina släktingar.

Catherine har arbetat för Timi i 13 år. Hon drömmer om att se sina barn avsluta sina studier.

PAMELA CABRIGAS


"Pamela är en fantastisk dansare och gruppens alfa."

25-åriga Pamela har arbetat för timi i 7 år. Hon älskar musik och dans, med hennes rörelser som lyser upp de filippinska kontorets julfester. Hon är en naturlig ledare – en sann alfa.
Pamela har ett barn och drömmer om att ha ett eget företag.

SHERLY DEPAUDHON


"Sherly är en enastående arbetare, får jobbet gjort och med bra kvalitet"

35-åriga Sherly har arbetat för timi i 12 år. Hon framstår verkligen som en sann modell för renlighet och ordning. Hon har de snabbaste händerna i fabriken och monterar sitt arbete med hög kvalitet. Sherly drömmer om att bli en framgångsrik företagare så att hon kan hjälpa andra.

MICHELLE BUSTOS


"Michelle är väldigt organiserad och ser till att allt fungerar perfekt på kontoret"

Michelle är 44 år och har snart jobbat 4 år för timi. Hon cyklar till fabriken och är känd som en av de mest organiserade och pålitliga personalen. Ingenting kommer att undgå hennes hökögon.
Hon har 3 barn och drömmer om att ha ett eget hus och se sina barn få sin högskoleexamen. Hennes man arbetar i provinsen så hon ser verkligen fram emot stunderna när de är tillsammans.

THESAMAE MAMANDA


"Thesamae är kontorets flickscout, allt du behöver, hon har det i sin väska."

Thesamae är 35 och har arbetat för Timi i 12 år. Hon är väldigt tillmötesgående mot sina medarbetare, alltid villig att hjälpa dem som är i behov. Och om du är i behov av ett första hjälpen-kit eller tandkräm, kolla med Thesamae - hon har det i sin väska.

GLAIZA MESSIAS


"Glaiza är den filippinska kontorsfashionistan, alltid stjärnan i showen!"

Glaiza är 24 och har arbetat för Timi i 5 år. Hon är en mångsysslare med fokus på kvalitetskontroll.
Hon älskar att sticka ut och är känd som kontorets fashionista!
Hon växte upp i Quezon City och drömmer om att ha ett eget företag en dag.

JOHN ROMERO


"Jag älskar när jag och mina arbetskamrater går och äter streetfood innan de går hem"

Joan är 21 och har arbetat för Timi i 3 år. Hon är det filippinska kontorets pojke och hon är verkligen inte rädd för att smutsa ner händerna. Om du behöver hjälp med att lyfta en tung låda är det Joan som frågar.
Hennes favoritplats i Filippinerna är Boracay och
hon drömmer om att ha sin egen familj och företag.

CHERRY ANN MARTENIZ


"Jag är glad när min familj lever bra"

36-åriga Cherry har arbetat för timi i 5 år.
Hon har två barn och är känd som den lugna och lugna på kontoret. Hon kommer från Barotac Nuevo i Iloilo, som fortfarande är hennes favoritställe på Filippinerna.

PHILOMINA MESSIAS


"Filomina är den extroverta kontoret, glad och frispråkig, men också otroligt hängiven sitt arbete"

29-åriga Filomina har arbetat för timi i 6 år. Hennes största önskan är att hennes två barn ska kunna uppfylla sina drömmar i framtiden.
Filomina är en otroligt hängiven arbetare, alltid villig att göra det lilla extra för att slutföra sina uppgifter. Hon är känd som den högljudda och frispråkiga på det filippinska kontoret – och ett stort fan av företagets jul- och sommarfester.

MIKE ROSE JAICTIN


"Mikee är en mångkunnig - inte rädd för att ta på sig okända uppgifter"

24-åriga Mikee är syster till en tidigare anställd och har arbetat för timi i 5 år.
Hon är en superflexibel arbetare, klar för alla uppgifter hon får. Mikees drömmer om att ge sin mamma ett vackert hem, eftersom hon värderar sin familj över allt annat.

ANALYSE UPPLANTEN


"Analiza är en sann mamma - ägnar sitt liv åt att hjälpa barn i hennes samhälle"

Analiza är 40 år och har jobbat för timi i 3 år. Hon älskar de flexibla arbetstiderna på fabriken eftersom hennes liv är väldigt hektiskt. Hon älskar att vara tidigast på kontoret och sedan reta de sena.

Analiza har 4 egna barn men har adopterat många fler från sitt samhälle. Med över 10 barn hemma ägnar hon sitt liv åt att hjälpa andra. Hennes dröm är att ha ett eget företag som en stabil inkomstkälla.

YOGEL GIFTY RODRIGUEZ


"Yogel är en i sitt slag, särskilt eftersom han är den enda mannen på kontoret!"

33-åriga Yogel är timis produktionschef och har arbetat för oss i 10 år. Han är ett stort fan av sport, fråga honom vad som helst och han kommer säkert att veta
något om det.
Yogel är en hårt arbetande, han gör hellre uppgiften själv än att ge den till någon annan. Hans favoritminne från kontoret är när de anställda överraskade honom med tårta på hans födelsedag!